LED lamp voor fotobiomodulatie of lichttherapie | 20 Sep 2023

De 5 essentiële behandelingen om je klanten voor te bereiden op de start van het nieuwe schooljaar: Ontharen, Peeling, Micro-Needling en Body Perfect

Geef je klanten deze herfst de kans om zichzelf te verwennen. Met onze behandelingen krijgen ze een stralende huid en een stralend lichaam. Zo kunnen ze hun huid ontgiften na de vakantie en vol zelfvertrouwen hun leven weer oppakken. Als schoonheidsspecialist kun je een reeks geavanceerde behandelingen aanbieden om ze te helpen het nieuwe seizoen met vertrouwen tegemoet te zien.

De 5 essentiële behandelingen om je klanten voor te bereiden op de start van het nieuwe schooljaar: Ontharen, Peeling, Micro-Needling en Body Perfect

Haarverwijdering

Hebben je klanten al heimwee naar de zomer die ten einde loopt? Profiteer van deze "zomerblues" en bereid je met een gerust hart voor op de zomer van 2024, dankzij onze verschillende methoden voor permanent ontharen.

Épilatielaser

Laserontharing is een langdurige ontharingstechniek die gebruik maakt van lichtgolven met een hoge intensiteit. Diodelasers zenden infraroodstralen uit in het 800-900 nanometergebied, waardoor ze onzichtbaar zijn voor het blote oog. Deze stralen worden geabsorbeerd door melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de haarkleur. Melanine komt in grote hoeveelheden voor in de haarwortel. Dit is waar de golf wordt gericht;

Wanneer de laser op de huid wordt gericht, absorbeert de melanine in het haar de lichtenergie en genereert intense hitte in het haarzakje. Deze hitte zorgt ervoor dat het haarzakje implodeert, waardoor het selectief wordt vernietigd en niet meer kan teruggroeien;

Na een aantal sessies laserontharing zal een groot aantal bolletjes permanent verwijderd zijn, wat zorgt voor een langdurige, effectieve ontharing.

EpilPro II is uitgerust met een waterkoelsysteem en een saffieren punt en maakt gebruik van Diode Laser-technologie, de meest wijdverspreide, stabiele, veilige en effectieve technologie voor permanente ontharing: tussen 20 en 40 miljoen opnamen. Klinisch bewezen, het is vrijwel pijnloos en veroorzaakt geen sociale uitsluiting of bijwerkingen.

Ontdek de EpilPro II : https://pro.celestetic.com/fr/epil-pro-epilation-definitive-au-laser/#next

Gepulseerd licht ontharen, ook bekend als DPL, maakt gebruik van lichtbronnen met een breder spectrum om de melanine in het haar aan te pakken. In tegenstelling tot lasers, die een coherente lichtstraal uitzenden, zendt DPL niet-coherent licht uit dat uit verschillende golflengten bestaat.

De epilight is de perfecte machine voor deze techniek:

De Epilight is een revolutionair apparaat voor zowel ontharing als fotorejuvenation, dat gebruik maakt van Dye Pulsed Light technologie voor effectievere, snellere en minder pijnlijke ontharing en voor fotorejuvenation. Voor ontharing wordt de DPL-technologie gecombineerd met radiofrequentietechnologie. Deze perfecte combinatie zorgt ervoor dat de golven naar de haarzakjes worden verspreid voor betere resultaten. De haarzakjes worden gerichter en in grotere hoeveelheden behandeld. Fotonontharing is daarom niet alleen effectiever maar ook sneller;

Klik hier om epilight  te ontdekken: https://pro.celestetic.com/fr/appareil-lumiere-pulsee-professionnel/

Peeling

Het nieuwe seizoen betekent een nieuwe routine! Bied je klanten een nieuwe draai aan hun schoonheidsroutine: een fruitzuurpeeling. Deze exfoliërende behandeling verwijdert dode cellen van het huidoppervlak en stimuleert celvernieuwing, waardoor de huid er gladder, stralender en jonger uitziet;

De peeling werkt in twee fasen dankzij de PEEL 2.0 formule:

Eerste fase:

De snel doordringende zuren bereiken de diepere lagen van de opperhuid en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Dit verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid en vermindert de tekenen van huidveroudering.

Tweede fase:

Langzaam werkende exfoliërende zuren werken op de buitenste lagen van de huid en verwijderen dode cellen en onzuiverheden. Ze werken ook om poriën te vernauwen en huidoneffenheden te verminderen.

Peeling heeft veel voordelen:

1. Verbeterde huidtextuur
  2. Onzuiverheden in de huid verminderen
  3. Vermindering van pigmentvlekken en littekens
  4. Algemene huidverjonging

Micro-Needling

Profiteer van de populairste trend van dit moment: micro-needling! Deze behandeling uit de Verenigde Staten is alomtegenwoordig op internet en in tijdschriften en maakt gebruik van micro-naalden om het natuurlijke regeneratieproces van huidcellen te stimuleren.

Micro-Needling proces:

De micro-needler, een soort elektrische pen, is uitgerust met fijne naaldjes die de huid binnendringen en microkanaaltjes creëren. Deze microperforaties stimuleren de aanmaak van collageen en elastine, die essentieel zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Met onze C-PEN kun je een hoogwaardige behandeling creëren die 100% aanpasbaar is: kies het type naald, de snelheid en de diepte die passen bij de huid van je klant, voor gerichte resultaten die zichtbaar zijn vanaf de allereerste sessie.

Het belangrijkste bij microneedling zijn de serums die je kiest. Daarom hebben we een serie serums van medische kwaliteit ontwikkeld om aan alle behoeften en wensen van je klanten te voldoen.

Wat onze C-EM's zo succesvol maakt, zijn hun ultrageconcentreerde formules met hyaluronzuur van verschillende molecuulgewichten, dat in elke laag van de huid doordringt. Ze bevatten ook een aantal actieve ingrediënten die diep in de huid inwerken dankzij de microporiën die ze creëren. Ze hydrateren en revitaliseren de huid terwijl ze een diepgaande behandeling bieden.

Voordelen van Micro-Needling:

1. Huidverjonging
  2. Rimpels en littekens verminderen
  3. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid
  4. Vermindering van pigmentvlekken

Klik hier voor meer informatie over C PEN: https://pro.celestetic.com/fr/dermaroller-electrique-professionnel/

LED (fotobiomodulatie)

Fotobiomodulatie is een esthetische techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van een LED-lamp die lichtstralen op de huid uitzendt. Afhankelijk van de kleur van de gebruikte LED heeft dit verschillende heilzame effecten. Deze innovatieve methode helpt huidimperfecties zoals veroudering, overproductie van talg en pigmentproblemen te verminderen.

Fotobiomodulatie kan op zichzelf worden gebruikt als een complete schoonheidsbehandeling, of na andere gezichtsbehandelingen zoals microneedling of fruitzuurpeeling, met als doel de bijwerkingen te minimaliseren en tegelijkertijd de voordelen van de behandeling te maximaliseren.

1. LED-proces :

1. Blauwe LED's: reguleren de talgproductie en verminderen roodheid bij acne of brandwonden
  2. Rode LED's: Bevorderen de aanmaak van collageen en elastine, verbeteren de stevigheid en textuur van de huid, maken rimpels glad, vernauwen de poriën en helpen de huid te verjongen.
  3. Ultraviolette LED : Stimuleert de bloedsomloop door de zuurstoftoevoer naar de cellen te verhogen. Het bevordert ook de haargroei.

Wacht niet langer en kom onze ledlamp  ontdekken: https://pro.celestetic.com/fr/lampe-led-professionnelle-esthetique/

BodyPerfect

Bodyperfect III is een revolutionair apparaat dat 5 ideale afslanktechnologieën combineert:

1. Radiofrequentie
  2. Palper Rouler
  3. Mechanische aanzuiging
  4. LED
  5. Cavitatie

Deze technologie past perfect in een uitgebreider afslankprogramma zoals de Total Body Solution, door het te gebruiken in combinatie met IceSlim III, onze cryolipolyse machine.

Je kunt tot 7 zones behandelen (tussen hals en gezicht, armen, buik, love handles, binnenste en buitenste dijen, kuiten en knieën) en een speciale behandeling "zware benen en vochtophoping" aanbieden om je klanten te kalmeren - de ideale behandeling voor de naderende zomerperiode;

BodyPerfect III is een essentiële bondgenoot voor het verbeteren van de huidtextuur (cellulitis, sinaasappelhuid, huidverslapping), het verminderen van volume (buikvet, love handles, zadeltassen) en het verlichten van zware benen en het vasthouden van water;

BodyPerfect proces: De 5 in 1

1. Roterende radiofrequentie: dit stimuleert de collageenproductie en verbetert de stevigheid van de huid.
  2. Cavitatie: richt zich op vetcellen en vernietigt ze met ultrageluid
  3. Mechanische lymfedrainage: verwijdert gifstoffen en stimuleert de lymfecirculatie
  4. Mechanische Palpate-Roll: vermindert het verschijnen van cellulitis door het huidweefsel glad te maken
  5. Infrarood-LED's: stimuleren celvernieuwing en bevorderen huidverjonging

Voordelen van BodyPerfect :

1. Plaatselijk vet verminderen
  2. Verbetert de stevigheid en het uiterlijk van de huid
  3. Cellulitis bestrijden
  4. Een slanker, jonger figuur

Klik hier om deze revolutionaire 5-in-1 machine te ontdekken:

https://pro.celestetic.com/fr/body-perfect-radio-frequence-palper-rouler-drainage-cellulite/

Ontharing (laser en gepulseerd licht), peeling, micro-needling, LED's en BodyPerfect zijn wetenschappelijk bewezen behandelingen die opmerkelijke resultaten opleveren die direct na de behandeling zichtbaar zijn!

Mis deze kans niet om uw klanten te verwennen. Dankzij jouw expertise en onze technologieën kun je hen de perfecte huidverzorgingsproducten bieden om het nieuwe seizoen met vertrouwen en rust tegemoet te zien;

Gepubliceerd op (Bijgewerkt op )

online kopen.